Cacao Truffel ceremonie

2 maart 2020

Een krachtige combinatie van Moeder Natuur. Rauwe Cacao en Truffels bieden een onmiskenbare poort naar het onderbewustzijn, de ziel en de kosmos. Ze maken het mogelijk om je bewustzijn in een hogere versnelling te ontwikkelen en zijn uitzonderlijk in het geven van inzichten.

Rauwe Cacao is rijk aan mineralen en antioxidanten waardoor het een boost is voor de gezondheid en voor het gevoel. Cacao wordt ook wel Food of the Gods genoemd. Het is een opener van het hart en de mind. Daarbij heeft Cacao een licht MAO remmende werking wat een extra dimensie geeft aan Truffels.

Er is een mythe die verteld dat de cacaoboon terug zal komen om de mensen te helpen wanneer de aarde uit balans is en mensen te veel vanuit het ego leven en op materie gericht zijn. Dat is waar we nu met z’n allen zitten en het is tijd voor een nieuw bewustzijn en een nieuwe manier van leven.

Cacao en Truffel vormen samen een krachtig duo die het gevoel van een Ayahuasca ceremonie benadert, maar op andere wijze werkt. Niet alleen maakt deze combinatie een echte reiservaring mogelijk, maar het is ook nog eens een krachtige gezondheidsboost voor lichaam en geest! Hiermee hebben wij een mix die voortreffelijk past bij onze leefstijl en visie en de wijze waarop wij spiritueel ontwaken en bewustzijnontwikkeling willen aanbieden en ondersteunen.

Herman&Helena

Terug naar overzicht