Ontwaak voor de Spirit in jou

17 april 2020

Misschien heb je de afgelopen tijd het reguliere nieuws over het Corona virus gevolgd. Mogelijk heb je ook andere informatiestromen gezien en zelf onderzoek gedaan via de diverse kanalen. En wat maak je er vervolgens van? Klinkt de ene uitleg logischer dan de andere, of bedreigender of kloppender of alle drie tegelijk? Wat voelt voor jou als de waarheid en kun je daar 100% zeker van zijn? En is het belangrijk om de waarheid te weten (als dat mogelijk zou zijn)?

We zitten momenteel in omstandigheden die ongewoon zijn en die ongewone maatregelen en daarmee beperkingen opleveren. Aan de andere kant bieden deze ongewone maatregelen en beperkingen ook bepaalde vrijheden en ruimtes. En te midden van dit alles zoek je misschien naar je eigen positie hierin. Er komt een hoop informatie vrij over heel veel dingen, ook en misschien vooral over zaken die het licht niet kunnen verdragen. Wij kunnen hier nu naar kijken en ons bewust worden. En dat laat ons denk ik de keuze. 

Waar kies je voor? Angst? Onverschilligheid? Liefde? En hoe ziet dat eruit? Hoe verhoud jij je tot dit alles? Het is een persoonlijke en innerlijke kwestie. Ieder antwoord zul je dus binnenin jezelf vinden, daar waar je goddelijkheid huist. In stilte, in vertrouwen, in liefde en in zuiverheid. 

De storm die gaande is, is een innerlijke storm. Het trilt ons los, schudt ons wakker, rammelt alles wat we dachten te weten door elkaar, zodat we kunnen ontwaken voor een nieuwe waarheid. 

Zodra we de deuren van ons centrum weer kunnen openen, bieden wij je een plek om naar binnen te gaan bij jezelf, verbinding te maken met je eigen goddelijke essentie en te voelen hoe jouw waarheid voelt en waar jouw vrijheid zit en wat jou nog in de weg staat om volledig te vertrouwen op je innerlijke gids. 

In liefde en verbinding

Terug naar overzicht