Het is een innerlijke kwestie

26 mei 2020

Alhoewel de uiterlijke wereld nu veel aandacht kan trekken, is de huidige ontwikkeling een innerlijke kwestie. Je kunt meegevoerd worden op stromen van angst, boosheid, wantrouwen en frustratie, maar het gaat erom dat jij je eigen centrum van balans, liefde en vertrouwen vindt. Het speelt zich af in jou.

Voel je rust, vertrouwen en vrijheid? Prima, dat zijn gevoelens waar we lekker op gedijen. Voel je onrust en vlagen van angst en onvrijheid? Dat is ook prima. Collectief is dat heel actief er gebeurt van alles en het is geen wonder dat je daar op aanhaakt. Als je kunt waarnemen dat je op deze gedachten/emoties bent aangehaakt (gedachten zijn niet van jou) dan kun je er rustig over blijven en van daaruit weer naar je eigen centrum terug keren.  

Voel je je overweldigd? Geven de gedachten die langskomen je eigenlijk stress of een soort vecht gevoel? Dat is prima, je bent in ontwikkeling en bewustzijn over waar je zit en niet wilt zitten is waardevol. Het is niet een kwestie van goed of fout, maar van wat voor jou het beste voelt. Waar jij het beste op gedijt. 

In deze tijd werkt het heel goed om samen te werken om te delen en open te staan voor nieuwe zienswijzen en bewustzijnen. Wij zijn ervan. We houden van het delen en ontwikkelen en we genieten van wat zich openbaart op dit pad. Heb je zin om stappen te zetten? Voel je welkom in onze ceremonies. We bieden begeleiding die redelijk recht toe recht aan is, het ego niet teveel ruimte geeft en die gericht is op het zelf stappen zetten. Dit houdt in dat jij het doet in het leven dat je leidt in het hier en nu. De ceremonies geven je inzicht en jij zet de stappen. Wij ervaren dat dit maakt dat je steeds dichter bij jezelf komt, je steeds minder vanuit het ego handelt en meer rust en balans krijgt in je leven. Dit creëert weer ruimte voor meer bewustzijn en nieuwe gedachten stromen waarop je je verder kunt ontwikkelen.

Het is een ‘ongoing process’ en we zijn nog maar net begonnen. We kunnen alleen maar openstaan en ervaren, want weten hoe het allemaal precies zit en werkt??? Alleen het ego denkt op die manier. Een nederige houding, onzelfzuchtigheid en een open hart en mind werken volgens ons het beste op dit wonderbaarlijke pad van bewustzijnsontwikkeling en heel wording. 

 

Terug naar overzicht