Denk positief met affirmaties

Het klinkt heel eenvoudig, maar positief denken gaat ons niet heel natuurlijk af. Let maar eens op je gedachten en dan zul je merken dat je eerder negatief dan positief denkt. Om dit te veranderen zijn affirmaties heel doeltreffend.

Misschien ben je doorgaans wel positief ingesteld, maar wat als je in de spiegel kijkt? Wat is dan het eerste dat je denkt over jezelf? Welke gedachte komt daarna en daarna? Ik kwam erachter dat ik veel vaker iets negatiefs vond dan iets positiefs. Ooh een rimpel, een vlekje, een deukje. Herkenbaar?

Wat denk je als iemand je auto heeft klemgeparkeerd, je afsnijdt of nog erger, te langzaam rijdt! 

Zoals gezegd, onze gedachten gaan heel gemakkelijk de negatieve kant op. Dit is niet omdat we zo negatief zijn, maar omdat we niet beter weten. We hebben het gevoel dat we met onze negatieve gedachte de ander een lesje kunnen leren, kunnen beïnvloeden. Alsof het ons macht geeft. Let maar eens op. Jij hebt echter geen macht over de ander en je bent zelf de enige die er last van heeft.

Het goede nieuws is dat je alles in huis hebt om positief te gaan denken. Het is even oefenen omdat we niet gewend zijn dit te doen. Gelukkis is alles wat je nodig hebt een beetje bereidheid en wat tijd. 

Om je hiermee te helpen heb ik een stappenplan voor je gemaakt. Ik ben er zelf mee aan de slag gegaan en ik kan niet anders zeggen dat het een enorm positieve impact op mijn leven heeft. Niet van de ene op de andere dag, maar stap voor stap.

Het stappenplan

Het is een eenvoudig stappenplan, bestaande uit vier stappen. Volg ze, voer ze uit en houd vol. Dat is alles wat je hoeft te doen.

Het is een mooie investering in jezelf die je zeker terugverdiend in beter voelende gedachten, fijnere ervaringen en een positievere kijk op de wereld.

Voor slechts € 4,99 ontvang je de inloggegevens voor toegang tot het stappenplan. Hier vindt je ook de pdf versie, zodat je deze eventueel kunt uitprinten.

Graag overmaken op NL71KNAB 0258 5056 64 t.n.v. Helena Groenwold. Wil je zorgen dat je achternaam van de betaling gelijk is aan die van de bestelling, zodat ik je betaling herken.

Bestel hier je digitale stappenplan