Helen van depressie & burn-out

Cacao Truffel ceremonie

Veel mensen gaan gebukt onder stress van werk, de maatschappij, social media en alle prikkels die er te verwerken te zijn. Depressie, burn out, onbalans en zorgen over de toekomst komen steeds meer voor. Een Cacao Truffel ceremonie werkt krachtig in het helen van trauma, het loskomen van conditoneringen en het transformeren van negatieve gedachtenpatronen naar positieve.

Cacao Truffel ceremonie

1 op 1 Cacao Truffel ceremonie

In een 1 op 1 Cacao Truffel ceremonie heb je de ruimte en de begeleiding helemaal voor jezelf. Als je liever niet in groepen reist en gerichte begeleiding wilt, dan is deze ceremomie heel geschikt voor jou! 

Ook kun je ervoor kiezen om samen met iemand anders te komen in een 1 op 2 ceremonie. Bijvoorbeeld als je wilt werken aan je relatie of als je samen wilt ontwikkelen in vriendschap. Ik heb getuige mogen zijn van hele mooie uitkomsten bij relatieproblematiek.

Neem contact op voor een afspraak!
Voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Coaching (ook online)

Coaching kan een waardevolle bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Je neem de tijd voor jezelf. Alle aandacht wordt gericht op jouw vragen en verlangens. Om je bewust te worden van wat jou dient en wat je door inzicht los kunt laten. Denk hierbij aan overtuigingen en onbewuste gedachtenpatronen en de conditioneringen die je van huis uit mee hebt gekregen.

Coaching voor ontwikkeling en groei