Kernwaarden Helena

Deze kernwaarden vormen mede het fundament van mijn centrum. Ze creƫren ruimte om te bewegen, vertrouwen om te bouwen en dragen in grote mate bij aan persoonlijke ontwikkeling en groei.

Kernwaarden

  • Navigeren vanuit het hart
  • Open en eerlijke communicatie
  • Delen
  • Moed, bereidheid en kracht
  • Gezonde leefstijl

Navigeren vanuit het hart

Het volgen van je hart, het volgen van je innerlijke kompas. Kiezen door te voelen in plaats van te denken. Doen wat goed voor je voelt (geen compromissen, geen afhankelijkheid, niet pleasen) In balans zijn met je ware aard, je ware unieke zijn
(= stralen = liefde verspreiden).

Open en eerlijke communicatie

Je gedachten en gevoelens delen en je kwetsbaarheid tonen is een mooie basis voor open en eerlijke communicatie. Deze manier van communiceren verbindt je echt met elkaar. Het zorgt er ook in de ceremonies voor dat je een mooie energieveld krijgt. 

Delen

Door op liefdevolle wijze gevoelens, ervaringen, uitdagingen en kennis met elkaar te delen creëer je de mogelijkheid voor jezelf en de ander om zelfbewustzijn te ontwikkelen en persoonlijke groei door te maken. Delen zorgt voor verbinding en een gevoel van eenheid. Alles wat je in liefde deelt kan zich ontwikkelen. 

Moed, bereidheid en kracht

Het pad van zelfontwikkeling en spiritueel ontwaken is een heldenpad. Je weet nooit precies waar het je gaat brengen en welke keuzes voor je liggen. Het zal voor veranderingen zorgen voor jou en je omgeving. Oude conditioneringen zullen plaatsmaken voor nieuwe inzichten. Om je innerlijke kompas te volgen en hierop koers te houden is moed, bereidheid en kracht nodig. Zelfontwikkeling is een actief proces waarin jij zelf de hoofdrol speelt.

Gezonde leefstijl

Ongezonde gewoontes, die wij allemaal in meer of mindere mate hebben, kosten veel energie. Je aandacht gaat er vaak naartoe (je schuldig voelen, er iets aan willen doen, etc.) Door deze gewoontes te vervangen door gezonde tegenhangers kom je meer in balans met jezelf. Je maakt dan ruimte voor andere energieën, zoals creativiteit, verbinding met de natuur, levenslust, vrolijkheid en vrijheid!