Over mij

Ik ben Helena Groenwold, 49 jaar (2022), moeder van drie kinderen. De zus van een oudere en een jongere broer, geboren en opgegroeid in Roden (Drenthe). Ik heb drie kinderen (twee zoons en een dochter) waarvan alleen mijn dochter nog thuis woont.

Ik ben altijd bezig met het ontwikkelen van bewustzijn. Diep in mij voel ik dat er een liefde is, groter dan ik tot nu toe heb ervaren. Ik doe er alles aan om hiernaartoe te bewegen en daar komt waarschijnlijk nooit een einde aan.

Ik verlang ernaar om te ontwaken uit de egoïsche denkgeest. De denkgeest van afgescheidenheid, schaarste en negativiteit. Ik verlang ernaar om terug te keren naar mijn oorspronkelijke staat van zijn door te helen van wat ik niet ben. Dit pad dat ik bewandel, deel ik graag met jou.

Cacao Truffel ceremonies zijn voor mij de meest krachtige en effectieve manier om te helen van alle pijn en trauma. Om alles wat niet (meer) dient los te laten en zo dichterbij onszelf te komen. Om te transformeren van negatief naar positief denken. Om te ervaren dat alles al in ons aanwezig is. De liefde zit in jou en mij. We hebben een weg af te leggen om daar te komen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het proces van iedereen die deze weg wil bewandelen. 

Mijn naam betekent: ‘De lichtende, de stralende, stralend licht’.

Ik hoop dit voor jou te mogen zijn!