Waarom coaching?

Om je individuele pad van zelfontwikkeling op te gaan en stappen te zetten naar een leven dat bij je past en goed voor je voelt.

Even de tijd nemen voor jezelf en alle aandacht voor jouw leven en verlangens hierin. Om te kunnen kijken naar en bewust te worden van wat jou dient en hoe je los kunt komen van wat niet meer bij je past aan gedachten, overtuigingen en onbewuste patronen. 

Voor wie?

Herken je jezelf in het onderstaande?

 

  • Je bent de balans in je leven kwijt
  • Je weet niet goed wat bij je past
  • Je voelt je onzeker
  • Je ervaart veel (emotionele) stress
  • Je wilt graag gezonder gaan leven
  • Je hebt problemen in je relatie
  • Je verlangt ernaar om in je kracht te gaan staan

Coaching door mij

Mijn intentie en verlangen is om dienstbaar zijn aan de bewustzijnsontwikkeling van mensen. Om een plek te bieden waar je stappen kunt zetten in het leven vanuit je hart in verbinding met jezelf, anderen en de aarde.

Onze verbinding met elkaar en de kosmos wordt vaak niet meer gevoeld omdat er te veel pijnlijke ervaringen, onverwerkte emoties, trauma’s, verwarring en conditioneringen in de weg zitten.

Door het verwerken van je pijn, je emoties en het doorzien en afscheid nemen van de conditioneringen, maak je de weg naar je hart vrij.

Ook het ego zorg ervoor dat je niet altijd de verbinding voelt. Het ego is een zeer vernuftig 'systeem' en ontleent bestaansrecht aan problemen, oordelen, negativiteit, materialisme en heeft vele vermommingen. Als je ego meer wordt herkend en minder ruimte krijgt dan ga je meer vanuit je hart leven. Vanuit je hart is de energie lichter, moeitelozer, liefdevoller en vrijer.

Van het ego naar het hart door het verwerken van pijn en trauma’s, afscheid te nemen van mensen, spullen, werk, bezigheden die jou niet meer dienen. Ruimte maken voor energieën die resoneren met wat past bij jou en die je voortbewegen naar een liefdevol bewustzijn. 

Overige informatie