Truffels

Truffels zijn onderaardse ‘knolletjes’ die worden gevormd door mycelium. Mycelium kun je zien als de wortels van de paddestoel. Truffels bevatten de werkzame stof psilocybine en deze zorgt voor het bewustzijnsverruimende effect. Truffels maken het mogelijk om in contact te komen met je ziel, je onderbewustzijn en geven inzicht in wat actief is in jou aan gedachten, gevoelens, conditioneringen en overtuigingen die je belemmeren om vanuit je hart te leven.

Op hun eigen unieke wijze maken ze het mogelijk om diep in je innerlijke wereld te kijken. Een prachtige en (soms) ook confronterende spiegel. Stel jezelf open en ontvang de liefdevolle gift die ze ons te bieden hebben. 

Onze set en setting is gericht op de ontwikkeling van bewustzijn en het integreren daarvan in het dagelijkse leven. Onze intenties, muziek, begeleiding, locatie, truffels en ceremonie zijn daarvan doordrongen. De combinatie van deze factoren zorgen ervoor dat onze deelnemers een diepgaande ervaring kunnen hebben in een bewustzijn van openbaring. Een bewustzijn waarin zichtbaar wordt wat in het “normale” bewustzijn vaak verborgen blijft achter ego-structuren. Het ego dat meestal is gericht op het vermijden van pijn in de toekomst op basis van ervaringen uit het verleden. 

Gedurende een cacao truffel ceremonie wordt het gordijn van het ego als het ware op zij geschoven. Zo komt er ruimte om inzicht te krijgen in jezelf; waar je blokkades zitten en waar je pijn en verdriet vandaan komen. Tevens krijg je zicht op je mogelijkheden, kracht en je diep verankerde intenties voor dit leven. 

Truffels kunnen zorgen voor prachtige visuele ervaringen, eenheidsbewustzijn en emotionele releases. Ze bieden niet alleen inzichten en bewustwordingen, maar brengen ook veel humor en plezier. En dat is wat ons betreft een ideale mix!