Begeleiding in Cacao Truffel ceremonies

Goede begeleiding in Cacao Truffel ceremonies is belangrijk. Wat je van mij kunt verwachten is dat ik je proces van A tot Z begeleid. Ik verzorg alles om jou heen, zodat jij jouw reis in overgave en vertrouwen kunt maken.

Zodra je bij mij komt, en meestal is dat spannend, verwelkom ik je op ontspannen en warme wijze. Ik neem de tijd voor jou om te landen in mijn centrum. In de introductie vertel ik over de werking van Cacao en  Truffels, wat je kunt verwachten en hoe je daarmee om kunt gaan. Hierdoor kun jij met vertrouwen je reis ingaan.

Tijdens de ceremonie bewaar ik de rust en de energie in de ruimte (spaceholder) en begeleid ik je proces liefdevol en intuïtief. Ik weet wat nodig is en wanneer. Je ervaart een gevoel van veiligheid en geborgenheid, zodat je je kunt overgeven aan alles wat zich aandient. Je voelt dat je in goede en deskundige handen bent. 

Na de ceremonie is het altijd gezellig natafelen en napraten. Hier begeleid ik je in het integreren van je reiservaring en neem ik eventuele onduidelijkheden voor je weg. Door het delen van je ervaring krijg je verdieping en helderheid over wat het heeft gebracht en betekent. Je staat nog lekker open en kunt daardoor goed ontvangen

Mijn begeleiding is erop gericht om jou een waardevolle ervaring te geven, waarmee je mooie stappen kunt zetten in je leven. 

Mijn kwaliteiten zijn:

  • Liefdevolle aanwezigheid (zonder oordeel)
  • Luisteren
  • Helder voelen
  • Helder weten
  • Helder communiceren

Humor en alles niet te serieus nemen horen ervoor mij ook bij. Het mag ook leuk zijn!