Psychedelic Homekit

VANWEGE DE WARME TEMPERATUREN VERZEND IK EVEN GEEN PSYCHEDELIC HOMEKITS

Met de Psychedelic Homekit kun je een Cacao Truffel ceremonie thuis houden. Truffels helpen je op krachtige  wijze op te ruimen wat jou niet meer dient. Ze geven inzicht je patronen en conditioneringen. Ze  helpen je te helen van trauma en onverwerkte emoties. 

Als je truffels gebruikt om te ontwikkelen, te helen en de kracht in jezelf te vinden, zul je merken dat ze je een onbeschrijflijke en diepgelaagde ervaring geven.

Rauwe cacao is een hartopener en zit boordevol 'positieve stofjes' en het versterkt de werking van de Truffels. Daarmee is het een prachtige en krachtige samenwerkingspartner van de Truffel.

Een Cacao Truffel ceremonie thuis biedt je een unieke mogelijkheid om te helen van:

 • Trauma
 • Depressie en neerslachtige gevoelens
 • Onverwerkte ervaringen en emoties
 • Overtuigingen en conditioneringen die je niet (meer) dienen

Een Cacao Truffel ceremonie thuis is natuurlijk heel anders dan een ceremonie begeleid door mij. Je set en setting is ontzettend belangrijk. Hier valt of staat je ervaring mee. Om ervaringen als een badtrip (wat eigenlijk staat voor het ontbreken van de juiste set en setting) te voorkomen, raad ik je aan de online ceremonie begeleiding ook te bestellen!


Kies deze opties voor het optimaal benutten van je ervaring:

Met de Psychedelic Homekit gaan er deuren voor je open waarvan je het bestaan niet wist. Je komt dichtbij jezelf. Je ervaart dat alles echt in jou zit! Ik heb diverse mogelijkheden voor je klaarstaan. Het pakket Deluxe met allemaal fijne productjes voor een heerlijke sfeer of recht toe recht aan alleen de Truffels & Cacao.

Bestel hieronder je gewenste Psychedelic Homekit en kies je opties!

Kies je Psychedelic Homekit

Deluxe € 45,00 (inclusief verzendkosten)

 • 1 zakje truffels van 15 gram
 • 1 dosering rauwe cacao
 • 1 doosje Nag Champa wierook
 • 1 flesje (10ml) aura- en ruimtereiniger
 • 1 Ketting met Edelsteen naar keuze die je kunt dragen voor en na je reis
 • 1 Folder met instructies

Single € 22,50

 • 1 x truffels van 15 gram
 • 1 dosering rauwe cacao

Duo  € 39,50

 • 2 x truffels van 15 gram
 • 2 doseringen rauwe cacao

Over te maken op NL71KNAB 0258 5056 64 t.n.v. Helena Groenwold. Betaal graag met dezelfde achternaam als op het bestelformulier, zodat ik je betaling herkennen.

Bestel de Homekit niet als je:

 • zwanger bent/borstvoeding geeft
 • ernstige psychische klachten hebt
 • ernstige medische klachten hebt

Het gebruiken van de Psychedelic Homekit is op eigen risico.

Ik verzend de Homekits iedere donderdag! De inlogcodes voor de online ceremonie begeleiding en het stappenplan ontvang je binnen 1-2 werkdagen

Bestellen

Q&A

 • Kan ik een thuisceremonie in mijn eentje doen?

  Als je geen ervaring hebt met truffels of je bent nog maar net begonnen, dan raad ik je aan om er een tripsitter bij te hebben. Iemand die je vertrouwt en die nuchter blijf. Of iemand standby te hebben, zodat je hulp in kan schakelen wanneer nodig.

  Als je ervaring hebt met truffels en je voelt je op je gemak met de uitwerking ervan, je kunt dus ook omgaan met de darkness die je soms kunt ervarien in de truffels, dan kun je het ook alleen doen of samen met iemand die ook ervaren is.

   

 • Hoelang duurt een Cacao Truffel ceremonie thuis?

  Een thuis ceremonie duurt gemiddeld 4 uur. In de online ceremonie begeleiding heb ik een muzieklijst van 4 uur voor je klaar staan. Dit is een mooie tijdsduur van je ceremonie. Daarna voel je wel in hoeverre je weer geland bent. Zorg dat je niks meer hoeft en dus alle tijd hebt om bij te komen. Eten helpt om weer goed in je lijf te komen.

  Het drinken van de cacao en het nemen van de truffels duurt ongeveer een half uur. Dan duurt het nog circa 30 minuten voor de middelen gaan werken. 

  Truffels werken vaak in golfbewegingen waarbij je soms het idee kunt hebben dat het uitgewerkt is, maar even later voel je dat je weer in je reis zit. 

 • Set & Setting

  Het belangrijkste onderdeel van je Cacao Truffel ceremonie thuis is je set en setting. Hier valt of staat alles mee.

  Bestel daarom ook de Online ceremonie begeleiding. Hierin begeleid ik je d.m.v. video en tekst stap voor stap in het creëren van een goede set en setting.

  Het is heel belangrijk dat je set, dat is hoe je zelf in je vel zit, goed is. Natuurlijk kun je spanning voelen voor de experience, dat is heel logisch. Het is echter niet handig als je je slecht voelt, net ruzie hebt gehad of te maken hebt met zware emoties. In dat geval kun je beter bij ons een ceremonie doen, want dan zorgen wij voor de set en setting en is er vakkundige begeleiding.

  Setting
  Setting is de plek waar je de Cacao Truffel ceremonie gaat houden. Doe dit ergens waar je je veilig voelt, dus thuis of bij een goede vriend(in).

 • Verantwoordelijkheid

  De verantwoordelijkheid voor de Cacao Truffel ceremonie thuis ligt volledig bij jezelf.

  Om er een mooie ervaring van te maken en je kun je het beste ook de online ceremonie begeleiding aanschaffen. 

  Mocht je je na je thuisceremonie absoluut niet goed voelen (slaap er een nachtje over) dan kun je me altijd bellen of mailen. 

 • Voordelen en nadelen

  Voordelen van een Cacao Truffel ceremonie thuis is dat je de deur niet uit hoeft, de kosten zijn lager dan een ceremonie in ons centrum en doordat je de truffels beter leert kennen in hun werking en jezelf in je reactie erop, raak je vertrouwd met truffels. 

  Nadelen van een ceremonie thuis zijn dat je (ws) geen ervaren begeleiding hebt, je moet zelf voor je set en setting zorgen en je kunt niet gebruik maken van de groepsdynamiek zoals in een ceremonie in ons centrum.

  Zorg voor een optimale set en setting!