Passen we bij elkaar?

Mijn set en setting is ervoor mensen die een oprecht verlangen hebben om te helen van trauma’s en onverwerkte pijn. Voor mensen die hun leven willen veranderen en op zoek zijn naar het wat en hoe.

Voor mensen die willen herstellen van depressie en burn out en een goed fundament willen voor een gelukkig en zinvol leven

Voor mensen die hun bewustzijn willen verruimen om een ander perspectief te krijgen op het leven. Voor mensen die willen loskomen van conditioneringen en blokkades om zich te verbinden met hun authentieke zelf. 

Voor mensen die minder vanuit hun ego en meer vanuit hun hart willen leven. Voor mensen die gaan voor liefdevolle verbinding met zichzelf en met elkaar.

Als jij je hierin herkent, dan passen wij bij elkaar en kun je hier een hele mooie ervaring opdoen en een heel mooi proces met jezelf aangaan.

Set & Setting

Mijn Set & Setting is erop gericht om jouw veiligheid te waarborgen en je een vertrouwt en welkom gevoel te geven. Dit betekent dat ik je liefdevol ontvang en uitgebreid voorbereid op de innerlijke reis die je gaat maken. Ik leg je uit wat je kunt verwachten tijdens je reis en hoe daarmee om te gaan.

Als je nog niet eerder hebt gereisd met Cacao Truffel, dan is het een heel nieuw avontuur dat nooit goed in woorden is uit te leggen. Ook als je vaker bent geweest, weet je nooit wat je gaat krijgen.

Daarom is de set en setting zo belangrijk, zodat je in vertrouwen en overgave kunt reizen.

Ik begeleid de ceremonie liefdevol en intuïtief. Ik weet wat nodig is en wanneer. Je ervaart een gevoel van veiligheid en geborgenheid, zodat je je kunt overgeven aan alles wat zich aandient.

Je bent in liefdevolle en deskundige handen. 

Na de ceremonie is het altijd gezellig natafelen en napraten. Hier kan je reis een stukje verder integreren en neem ik alle onduidelijkheden voor je weg. Daardoor kun je met een goed gevoel en lekker in je kracht weer naar huis.

Als je bij mij hebt gereisd, dan kun je ook daarna bij me terecht met (hulp)vragen en voor ondersteuning. Ook kun je langskomen voor persoonlijke begeleiding. Woon je verder weg, dan kan dit ook via Zoom.

Aanmelding en Intake Cacao Truffel ceremonie

Wanneer je je aanmeldt voor een Cacao Truffel ceremonie , dan ontvang je een uitgebreid intake formulier en alle overige informatie die belangrijk is voor je voorbereiding

Intake

Bij deze informatie zit een uitgebreid intake formulier met vragen over je voedingsgedrag, leefgewoonten en psychisch/emotionele welzijn. Dit formulier vul je in en mail je naar mij. Het is belangrijk dat ik een beeld heb van je (geestelijke/emotionele) gezondheid, want ik wil je de grootst mogelijke veiligheid willen bieden. Aan de hand van het ingevulde intakeformulier bekijk ik of je medisch en psychisch gezien kunt deelnemen. Bij twijfel adviseer ik je om contact op te nemen met je huisarts.