Onder de lagen, daar ben jij!

2 mei 2022

Onder de lagen van je gedachten, conditioneringen en overtuigingen gaat een heldere en onbeschadigde versie van jou schuil.

Je bent deze versie al, daar hoef je niks voor te doen. Maar door langdurig bloot te hebben gestaan aan allerlei regels, verplichtingen, verwachtingen en teleurstellingen ben je jezelf uit het oog verloren. Door het gebrek aan informatie (op jonge leeftijd) over wat emoties zijn, hoe gedachten werken, wat bewustzijn is, wat onbegrensdheid is, zijn we allemaal de weg een beetje kwijt geraakt.
 
Het resultaat is dat we niet meer zo lekker in ons vel, onze emoties en in onze spiritualiteit zitten. Hopelijk brengt de toekomst betere onderwijs systemen, nemen ouders tot die tijd de rol op zich om hun kinderen anders te laten opgroeien en voorkomen we zo een heleboel onnodige worstelingen. 
 
Voor ons als volwassenen geldt dat we zelf de ‘rotzooi’ moeten opruimen. Wat inhoudt dat we helingswerk hebben te doen. Dat we trauma’s hebben te verwerken. Dat we laag voor laag van ons af hebben te werpen wat toch al niet bij ons hoorde. Dat we weer in contact komen met die heldere kern in ons. Dat we de vrijheid gaan ervaren van het volgen van je hart. Dat we ons herinneren wie we zijn, zodat we ons veilig en geliefd voelen in een wereld van overvloed en vreugde. En we daarbij een mooiere wereld achterlaten voor hen die ons volgen.
 
Door de lagen heen werken kun je op krachtige en effectieve wijze doen met de hulp van plantmedicijnen. Misschien ben jijzelf ook een beetje uitgekeken op pillen waarmee alles wordt weggemoffeld. En verlang je om niet langer weg te stoppen, maar onder ogen te zien, te doorvoelen en schoon schip te maken met jezelf.
De natuur is er voor ons en biedt ons voor iedere kwaal een remedie. Onze grootste kwaal is dat wij voornamelijk leven vanuit angstige en beperkte gedachten, zonder goed te weten wat er meer is. Zonder te weten hoe je dit kunt veranderen.
Maar dit hoeft niet zo te zijn. Plantmedicijnen geven je een heel mooi zicht op wat er meer is, op wie je werkelijk bent, op wat jou in de weg zit om gelukkiger te leven en om de keuzes te kunnen maken die jou dienen.
 
Vind je het spannend? Ja, dat is het ook. Je gaat het onbekende in. Ook na 10 keer is het nog spannend omdat jij de controle loslaat en je je openstelt om te ontvangen. En je weet niet wat je gaat ontvangen. Je weet alleen dat het is wat jij nu het meest nodig hebt om te zien, te voelen, te verwerken en te veranderen. 
Laat je door angst niet weerhouden! Heb je voor jezelf helder dat je wilt veranderen? Voel je diep van binnen dat je beter voor jezelf wilt zorgen? Zet dan stappen. Je zult nooit spijt krijgen van wat je onderneemt om je beter te voelen. Je goed voelen is je geboorterecht. Claim dat!
 
Heb je vragen over psychedelica? Stel ze aan ons. Wij zijn ervaren en deskundig. Het is onze missie een bijdrage te leveren aan een gezonde en gelukkige leefstijl. Psychedelica is onderdeel van onze leefstijl en wij zien het, net als goede voeding, als een waardevolle bijdrage aan balans in lichaam en geest. Dit is wat we met je te delen hebben.
Terug naar overzicht