Grote verandering!

21 november 2022

‚ÄčIk schrijf deze blog om je op de hoogte te stellen van een grote beslissing. De afgelopen maanden zijn er voor mij veel veranderingen geweest. Hierdoor ben ik ook wat anders naar mijn werk gaan kijken en dit resulteert in een best wel grote beslissing. Ik heb namelijk besloten om te stoppen met het geven Ayahuasca ceremonies.

Ik loop hier al een poosje mee rond en ik merk dat de illegaliteit ervan te zwaar begint te wegen. Het spanningsveld om in strijd met de wet te werken wordt mij te groot en ik heb altijd gezegd dat ik ermee ophoud zodra veilig voelen in het gedrang komt. Een veilige setting is ontzettend belangrijk en als ik dit in mijzelf niet meer voel, dan kan ik die veiligheid niet bieden. 

Tot nu toe heb ik altijd achter de keuze voor Ayahuasca gestaan en ik ben ontzettend dankbaar voor wat ze mij en iedereen die bij mij is geweest heeft gebracht. Zonder Ayahuasca deed ik niet het werk dat ik nu doe en ik hou ontzettend veel van mijn werk.

In dankbaarheid en ook met wat tranen neem ik afscheid van Ayahuasca en ga ik vanaf nu verder met Cacao Truffel ceremonies.

Ik begrijp dat het voor sommigen een teleurstelling kan zijn. Ik vind het best een spannend besluit, maar er valt ook een last van me af. Ik hoop op jullie begrip. Heb je nog niet een Cacao Truffel ceremonie gedaan, geef het dan vooral een kans! De resultaten en ervaringen zijn krachtig en diep. Bovendien is het ook heel fijn en rustig reizen. Daarnaast kun je in overleg met mij ook kiezen voor een dubbele dosering Truffels. Dit kan alleen als je al ervaring hebt met Truffels. 1 dosering kan namelijk al pittig genoeg zijn.

Naast dit afscheid bied ik ook iets nieuws aan. Ik had het leuke idee om een workshop moodboard maken te organiseren. 

Een moodboard helpt je verlangens extra aandacht te geven en daarmee voegt het manifestatiekracht toe aan wat je graag wilt. Ik wil er in januari mee beginnen als een mooie start van 2023.

Ik heb het nog niet helemaal uitgewerkt omdat ik eerst even wil kijken of er voldoende belangstelling is.

Dit heb ik in gedachten:

Woensdag 11 januari t/m 1 februari (4x)
19.00 – 21.30

  • Eerste avond begeleide meditatie en droomschrijven als uitgangspunt voor je moodboard.
  • De 2e en 3e avond plaatjes en teksten knippen, tekenen en/of schilderen
  • Laatste avond finishing touch en presentatie van alle moodboards
  • Prijs per avond € 20,00

Ik verzorg alle materialen en thee.
Als je tijdschriften wilt doneren, dan graag!

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Laat het me weten via dit aanmeldingsformulier.

Voor veel mensen geldt natuurlijk dat ze te ver weg wonen om hieraan deel te nemen. Misschien dat ik nog eens iets leuks ontwikkel dat online kan worden gevolgd.

Dit was het nieuws van mijn kant. Ik hoop dat het goed gaat met je gaat en altijd fijn om je (weer) te zien in Feanwâlden!
 

Liefs, Helena

Terug naar overzicht