Een nieuwe plek een nieuwe start!

16 februari 2023

Vorige week maandag liet ik jullie weten dat ik mijn huidige werkplek moet verlaten. Bedankt voor alle lieve en steunende reacties! Van een attente deelneemster kreeg ik het telefoonnummer van iemand die me misschien kon helpen aan een nieuwe plek.

Ik heb gebeld en kon direct vrijdag komen kijken naar een plek! Door een deprimerende foto van het pand op Google view, haakte ik eigenlijk af. Ik ging er dus met een ontzettend laag verwachtingspatroon naartoe. Daardoor kon het ook alleen nog maar meevallen. Dat deed het ook! De ruimte is heel fijn, de sfeer voelt goed en de locatie (Leeuwarden) is perfect voor mij.

Dinsdag 14 februari (een mooie dag ervoor) heb ik de beslissing genomen. Met veel plezier laat ik jullie weten dat ik een nieuwe locatie heb! Op 1 maart krijg ik de sleutel en dan ga ik aan de slag om er fijne ceremonieruimte van te maken. Het is allemaal veel kleiner dan waar ik nu zit, maar dat maakt het ook knusser/intiemer. Het gaat vast een hele fijne energie geven.

Ik kan er tot 31 december blijven. Daarna wordt het gesloopt. Dat geeft mij heel veel vrijheid met het inrichten, want ik hoef het niet meer op te leveren. En ik kan 9 maanden ‘broeden’ op een andere locatie 😊.

Ik ben echt super blij en heb ontzettend veel zin om te verhuizen en er een fijne plek van te maken. Ik zal z.s.m. wat foto’s delen. In maart ga ik dus ook de ceremonies verhuizen. Ik weet nog niet of het midden of echt eind maart wordt. Vanaf april zijn alle ceremonies sowieso op de nieuwe locatie.

Overgave & Vertrouwen. Het was een heel proces, maar well done 😄!

Liefs, Helena

Terug naar overzicht